OVER MIJ

HI! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Mijn naam is Danielle Zwinkels, afgestudeerd aan Academie Artemis in Amsterdam en inmiddels trotse eigenaresse van de Creatieve Werkkamer. In 2016 kreeg ik van vrienden de vraag ‘Kan jij voor ons het geboortekaartje maken?’. Daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken. Voor ik het wist zat ik bij hun aan de keukentafel, luisterde naar hun wensen en ging vervolgens met vele creatieve ideeën aan de slag.

Als ondernemers dochter, wist ik dat dit mijn kans was! Terwijl ik druk bezig was met het geboortekaartje moest ook mijn bedrijf vorm gaan krijgen. Voor ik het wist stond de Creatieve Werkkamer er. Toen nog vanuit huis bij mijn ouders. De werkkamer had ik inmiddels voor mijzelf geofferd en uren bracht ik door achter de computer. Inmiddels heb ik een kantoor, waar het mogelijk is om klanten te ontvangen.

WAT KAN IK JE VOOR BETEKENEN?

Voor iedereen die een bijzonder gelegenheid wil vieren met een ontwerp op maat en drukwerk van hoge kwaliteit. Voor bedrijven die op zoek zijn naar iemand die graag meedenkt over de juiste look & feel om hun concept zo goed mogelijk uit te dragen. Van promotiematerialen tot logo design & huisstijl.

Heb jij een te gek idee? Voel je vrij om mij te benaderen en laten we samen al je ideeën doornemen. Wie weet komt er tof concept uit.

LET’S MEET!

Nieuwsgierig geworden of graag meer weten? Neem contact op via het contactformulier of stuur een berichtje naar info@creatievewerkkamer.nl