TROUWEN


Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! De Creatieve Werkkamer helpt jullie graag met een ontwerp op basis van jullie wensen. Er zijn twee opties mogelijk: Een unieke trouwkaart op maat die helemaal gemaakt wordt op basis van jullie wensen of een bestaand kaartje die jullie kunnen vinden in mijn portfolio met alle trouwkaarten

Trouwkaart op maat

Zijn jullie opzoek naar bijzonder en persoonlijk kaart? Aan de hand van jullie wensen en ideeën ga ik aan de slag. Jullie ontvangen altijd digitale proef met verschillende voorstellen. Vervolgens ontvang ik graag jullie feedback, zodat we met elkaar een mooi kaartje van maken. Ik denk graag met jullie mee, zodat het kaartje helemaal bij jullie en de bruiloft past. 

Bestaande Trouwkaart

Hebben jullie een kaartje op de website of social media gezien, die helemaal naar wens is? Of waar jullie nog een paar kleine aanpassingen willen doen, zodat het toch persoonlijk wordt? Bijvoorbeeld een ander lettertype of kleur? Geef dit bij jullie aanvraag aan en dan ga ik aan de slag om het bestaande kaartje aan te passen naar jullie wensen. 


Werkwijze

Offerte aanvragen

Via het contactformulier kan je een offerte aanvragen. Ik hoor graag jullie wensen zo dat ik een complete offerte kan maken. Denk hierbij aan het formaat, papiersoort, het aantal kaartjes en accessoires.

Ontwerpproces

Nadat de offerte is goedgekeurd ga ik aan de slag. Ik ontvang graag de teksten voorop de kaart. Na de eerste digitale proef volgen nog een aantal correctierondes.

Proefdruk

Als het ontwerp helemaal naar wens is, krijgen jullie een proefdruk van de drukker.

Zodat je kunt zien hoe het kaartje er in het echt uitziet. Controleer nog een keer goed de gegevens.

Akkoord en Betaling

Als de proefdruk naar wens is, geef je een akkoord op het kaartje. Jullie ontvangen de factuur en de trouwkaarten gaan dan in prodructie. 

Verzending

De levertijd is gemiddeld 3-4 werkdagen. De kaarten worden verstuurd met POST NL. Het is ook mogelijk om de kaarten op te halen bij mij op kantoor.

weddingstationary

Wil je voor het versturen van de trouwkaart eerst een ‘save the date’ versturen? Dat is natuurlijk mogelijk. Daarnaast denk ik graag met jullie mee om bijpassende wedding stationary te ontwikkelen. Denk hierbij aan ceremonieboekjes, gastenkaartjes, dinerkaartjes, menukaarten en bedankjes. 

Portfolio

Ontdek hiernaast een aantal van mijn favoriete trouwkaarten. Nieuwsgierig naar meer? Bij projecten vind je per categorie meer recent werk van de Creatie Werkkamer.