GRAFISCH DESIGN


Heb je als bedrijf een herkenbare uitstraling die je graag door wilt zetten in nieuwe producten? Met oog voor detail en passie voor vorm en kleur zorg ik voor de visuele identiteit van je bedrijf. Een idee maar geen idee hoe je dit moet visualiseren? Ik denk graag creatief met je mee om dit idee tot een mooie concept en product te realiseren.

MOODBOARD

De Creatieve Werkkamer is ervan overtuigd dat goed luisteren en het identificeren van een bedrijf of merk mede aan de basis staat om een bedrijf verder te brengen. Dan pas kan je een idee bedenken of een ontwerp maken. Een moodboard visualiseert het, waardoor je beter zicht krijgt op de stappen die je moet nemen. 

CONCEPT EN DESIGN

De Creatieve Werkkamer kan je helpen met concept en design, vormgeving en huisstijl. Ik zorg ervoor dat de zichtbaarheid van communicatiemiddelen van bedrijven tot in de puntjes geregeld is en perfect aansluit bij de identiteit van het bedrijf. 


Werkwijze

Heb je een idee?

Via het contactformulier kan je mij een berichtje sturen of bellen. Ik hoor graag wat je ideeën zijn of waar ik je mee kan helpen. Vervolgens kunnen we een afspraak inplannen.

brainstormen

Onder het genot van een bakkie koffie  luister ik graag naar je ideeën/wensen, maar ben ik ook graag je sparringspartner. 

AANpak

Na een doelgericht plan van aanpak ga ik aan de slag met alle ideeën. 

Ik zal het concept concreet maken en het visualiseren. Door samen te werken, delen we onze kennis. Een goed ontwerp maak je samen.

realisatie

De Creatieve Werkkamer heeft een solide netwerk van professionals als dat nodig is. Want de Creatieve Werkkamer is niet alleen creatief, maar ook perfectionistisch voor het beste resultaat.

DRUKWERK

Breng jouw boodschap onder de aandacht met onderscheidend en herkenbaar drukwerk. Ondanks de digitale wereld is het soms best wel lekker om iets in handen te hebben. Denk hierbij aan producten als visitekaartjes, briefpapier, flyers, enveloppen, vlaggen, raamborden, stickers en nog veel meer. 

Portfolio

Van visitekaartjes, enveloppen, formulieren tot koffiebekers. Er wordt van alles ontwikkeld. Nieuwsgierig naar meer? Bij projecten vind je per categorie meer recent werk van de Creatieve Werkkamer.